Voor de 22ste maal zal op het mooiste golfterrein van Vlaanderen de “Royal Limburg Golf” te Houthalen, de Golfcup van Rotary Club Genk op 23 juni 2018 doorgaan.

Het is ons dan ook een eer en een genoegen u en uw partner hiervoor uit te nodigen om samen met uw ploeg genodigden een balletje te slaan, de golfclinic te volgen of gewoon te genieten van de schitterende natuur.

Laat ons u en uw zakenrelaties verwennen met een royaal ontbijt, een schitterende golfdag, afgesloten met een glaasje champagne en een uitgelezen culinair buffet. Bijgevoegde brochure biedt u een overzicht van het programma en de sponsormogelijkheden.

De “Golfcup 2018” beoogt dit jaar opnieuw middelen samen te brengen voor twee projecten in Afrika: Kebene Children Home in Kenia en de NGO Help Madagascar, beide gefocust op scholing en opvoeding van kinderen. Voor verdere informatie, zie bijgevoegde brochure.

Rotary Club Genk kijkt uit naar uw deelname en garandeert u en uw gasten
een aangename dag.