De “Golfcup 2017” van Rotary Genk zal dit jaar opnieuw doorgaan in de prachtige omgeving van de “Koninklijke Limburg Golf Club” te Houthalen op 24 juni.

Het is ons dan ook een eer en een genoegen u en uw partner hiervoor uit te nodigen om samen met uw ploeg genodigden een balletje te slaan, de golfclinic te volgen of gewoon te genieten van de schitterende natuur.

Laat ons u en uw zakenrelaties verwennen met een royaal ontbijt, een schitterende golfdag, afgesloten met een glaasje champagne en een lekker culinair buffet en de nodige muzikale ambiance.

De “Golfcup 2017” beoogt dit jaar opnieuw middelen samen te brengen voor drie
projecten in Azië en Afrika: New Hope Cambodia, Kebene Children Home in Kenia en
de NGO Help Madagascar, alle gefocust op scholing en opvoeding van kinderen. Voor
verdere informatie, zie bijgevoegde brochure.
Rotary Club Genk kijkt uit naar uw deelname en garandeert u en uw gasten
een aangename dag.