Voor de 23ste maal zal op het mooiste golfterrein van Vlaanderen de “Royal Limburg Golf” te Houthalen, de Golfcup van Rotary Club Genk op 22 juni 2019 doorgaan.

Het is ons dan ook een eer en een genoegen u en uw partner hiervoor uit te nodigen om samen met uw ploeg genodigden een balletje te slaan, de golfclinic te volgen of gewoon te genieten van de schitterende natuur.

Laat ons u en uw zakenrelaties verwennen met een royaal ontbijt, een schitterende golfdag, afgesloten met een glaasje champagne en last but not least een culinair festijn met de showcooking met MO’KE.

De “Golfcup 2019” beoogt dit jaar opnieuw middelen samen te brengen voor twee waterprojecten in Uganda en het schoolproject van Rotary Genk.

Rotary Club Genk kijkt uit naar uw deelname en garandeert u en uw gasten een aangename dag.